mercoledì 22 febbraio 2017

PASTA ALL'AGGHIU E OGGHIU armando carruba



PASTA ALL'AGGHIU E OGGHIU

'Ntà nu murtarieddu pistati quattru spicchia d'agghiu, 'na cucchiarata di putrisinu tritatu, nu pipi russu, allungamulu ccu 'nu bicchieri di ògghiu virgini d'aliva. Faciti cociri 800 gr di spaghetti 'ngriddi 'ngriddi e 'ntà 'nu piattu ranni 'i crita, mintiti pasta e sarsa. Arriminati assà, quantu la sarsa si sparti bona bona e sirviti di cursa.


PASTA AGLIO E OLIO

In un mortaio pestate 4 spicchi d’aglio, 1 cucchiaio di prezzemolo tritato, 1 peperoncino rosso, diluendo con 1 bicchiere di olio vergine di oliva. Cuocete al dente 800 gr di spaghetti e, in un grande piatto di ceramica, versatela pasta e la salsa. Mescolate bene in modo che la salsa si distribuisca uniformemente e servite subito


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