sabato 10 dicembre 2016
CUCINA SICILIANA - CUTULETTA A PALERMITANA - Armando Carruba
CUTULETTA A PALERMITANA
ppi 4 cristiani:
* 600 gr di fettini 'i viteddu
* pani 'rattatu
* ogghiu d'aliva
* sali e pipi
Allargati cco' batticarni 'i feddi 'i viteddu, salatili, pipatili, assuppatili d'ogghiu e passatili 'nto' pani 'rattatu. Stringiti i feddi 'ntra i manu accussì 'u pani 'rattatu s'incodda bonu.
Cucitili 'nta' griglia, vutannuli 'na vota sula, e mittiti 'n tavula ca 'a fami c'è!
COTOLETTA PALERMITANA
per 4 persone:
* 600 gr di fettine di vitello
* pane grattato
* olio di oliva
* sale e pepe
Allargate col batticarne le fettine di vitello, salatele, pepatele, ungetele di olio e passatele nel pan grattato. Premete le fettine tra le mani perchè il pane grattato aderisca bene.
Cuocetele sulla griglia rivoltandole una sola volta, e servitele.
Iscriviti a:
Commenti sul post (Atom)
Nessun commento:
Posta un commento