venerdì 17 agosto 2018

CONZA A TAVULA CA C'HA CALAMU

CUNZA 'A TAULA CA C'HA CALAMU !
LASAGNEDDI CU L'AGGHIA CRUDA
Priparativi 'nu beddu tianu di salsa 'i pumaroru tinuta supra lu focu pi un quartu d'ura. Dintra un murtaru pistati tri o quattru spicchia d'agghia e mezzu pipiruncinu russu. Junciti salsa e pistu e 'mmiscatici puru un mazziteddu di pitrusinu sminuzzatu. 
Dintra 'na pignata, sparti, faciti cociri li lasagneddi e, appena cotti, priparati lu mmiscu e saliatici supra lu picurinu vecchiu
FETTUCCINE ALL'AGLIO CRUDO
Ingredienti:
* salsa di pomodoro
* 3 spicchi d'aglio
* 1/2 peperoncino rosso
* prezzemolo
* 700 gr di fettuccine
* pecorino
Preparate una normale salsa di pomodoro, che farete cuocere soltanto per un quarto d'ora. Pestate in un mortaio tre spicchi d'aglio e mezzo peperoncino rosso. Unite il pesto alla salsa, che completerete con prezzemolo tritato. Lessate 700 grammi di fettuccine che condirete con la salsa e con abbondante pecorino grattuggiato.

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